Dermapen Cryo

Dermapen Cryo™ är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika benigna hudförändringar som till exempel pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska kuratorer. Behandlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri.

  • Beskrivning

    Kryoterapi (kall kirurgi) är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och förstöra godartade hudförändringar.

    Med sin mycket precisa applikatorspets fryser Dermapen Cryo™ endast bort din hudförändring och inte den omgivande, friska huden vilket innebär minimalt med obehag och få biverkningar. Det innebär också att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen kan behandlas säkert.

    Din behandlare kommer att bedöma din hud och ditt behandlingsområde för att rekommendera en lämplig behandlingsplan för dig.

Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.