Dermapen Cryo

Dermapen Cryo™ är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olika benigna hudförändringar som till exempel pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skin tags och seborriska kuratorer. Behandlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri.

  • Beskrivning

    Kryoterapi (kall kirurgi) är en mycket effektiv och säker metod som används för att frysa bort och förstöra godartade hudförändringar.

    Med sin mycket precisa applikatorspets fryser Dermapen Cryo™ endast bort din hudförändring och inte den omgivande, friska huden vilket innebär minimalt med obehag och få biverkningar. Det innebär också att hudförändringar i ansiktet och området runt ögonen kan behandlas säkert.

    Din behandlare kommer att bedöma din hud och ditt behandlingsområde för att rekommendera en lämplig behandlingsplan för dig.

Joel Touma

Joel Touma

Leg. läkare

Joel Touma är ansvarig läkare på Klinik Estetik. Han har lång erfarenhet inom generell kirurgi och är specialiserad inom injektionsteknik och doktorerar inom rekonstruktion efter bröstcancer. Som chefsutbildare inom injektionsteknik och ansiktsestetik vid Inject Academy Stockholm har han utvecklat avancerade metoder som individualiseras och anpassas efter varje patient i syfte att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt. Genom sitt engagemang som styrelsemedlem i Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige – vars målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten – driver han aktivt frågan att skapa en tryggare skönhetsbransch. Joel Touma deltar i även regelbundet i internationella kongresser och anlitas som föreläsare världen över.