Hudföryngring med LPG

Liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan efter första behandlingen ser du resultat i form av ökad spänst och lyster – helt utan injektioner eller skalpell. Behandlingen är avkopplande och mycket behaglig.

 • Beskrivning

  Lift6 liftmassage är ett naturligt ansiktslyft och den enda tekniken av sitt slag i världen som bygger på väldokumenterade studier och vetenskaplig utvärdering. Lift6 liftmassage behandlar och reparerar din hud på djupet. Redan efter första behandlingen ser du resultat i form av ökad spänst och lyster – helt utan injektioner eller skalpell.

  Överlägsna resultat:
  • Reducerar linjer och rynkor, samt förebygger nya i och med ökad kollagen-  och elastinproduktion
  • Stramar upp huden, förminskar din dubbelhaka och stramar upp halsen
  • Slätar ut och stramar upp dekolletaget
  • Motverkar påsig, trött och glåmig hy
  • Reparerar, återställer och bygger upp hudens kondition på djupet
  • Tar bort döda hudceller (huden blir renare) och ger en smidigare och fastare hud med ungdomlig lyster.
  Hur går liftmassage till?

  Lift6 liftmassage är en icke-kirurgisk mekanisk massageteknik som genom djupgående stimulerande massage lyfter och slätar ut din hy och tar fram ansiktets konturer. Cirkulationen förbättras och behandlingen rekommenderas även för acneärr och behandling av fina rynkor.

  Hur lång är varje behandling och hur många behandlingar krävs?

  Själva behandlingen tar cirka 35 minuter och är skönt avkopplande. För ett varaktigt resultat rekommenderas en kur om 10-14 gånger. Under kuren gör man behandlingen 2 gånger i veckan. Därefter, för att underhålla men även förbättra resultaten, räcker det med endast 1-2 behandlingar i månaden.

  Liftmassage passar alla hudtyper/åldrar och innebär inga risker!

  Liftmassage passar alla hudtyper – även den mest känsliga. Liftmassage är även ett alternativ till dig som inte lämpar sig för IPL-behandling pga medicin/hudtyp, eller inte vill göra ett så drastiskt ingrepp som kirurgiskt ansiktslyft.

  Liftmassage innebär inga som helst biverkningar eller risker, och passar både män och kvinnor som vill ta hand om sin hud på bästa sätt. Människor i alla åldrar kan dra nytta av behandlingen – om du är ung så innebär liftmassage att du håller igång huden egna, naturligt höga produktion av kollagen och elastin lite längre och alltså åldras senare! Om du är lite äldre, med synliga linjer och/eller oelastisk hud, så får du dels ett synligt resultat i form av ett lyft och mindre framträdande linjer, samt förebygger nya ålderstecken.

 • 1 Behandling 850:-
  12 Behandlingar kur 8995:-
Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.