Hudvårdsbehandling med Neostrata

Hudvårdsbehandlingar för ansiktet med Neostrata är vårdande och ger din hud näring, lyster och motverkar orenheter. Det är även en avkopplande och lugnande behandling.

 • Beskrivning

  Hudvårdsbehandlingar för ansiktet med Neostrata är vårdande och ger din hud näring, lyster och motverkar orenheter. Det är även en avkopplande och lugnande behandling.  I den klassiska behandlingen ingår: rengöring, hudanalys, peeling, ånga, porrengöring, ansiktsmassage, brynplock, ansiktsmask samt dagkräm med solskyddsfaktor 15.

  Aha-peeling

  Aha-behandling är fuktighetsbevarande, gör fina linjer och rynkor mindre framträdande och förhindrar bildandet av igentäppta porer. I behandlingen ingår: Rengöring, aha-exfoliering anpassad efter hudtyp samt dagkräm med solskydds faktor 15.

  Pris: 690 kr /25min

  Aha-kur 6 behandligar á 25min : 3.000 kr

Joel Touma

Joel Touma

Leg. läkare

Joel Touma är ansvarig läkare på Klinik Estetik. Han har lång erfarenhet inom generell kirurgi och är specialiserad inom injektionsteknik och doktorerar inom rekonstruktion efter bröstcancer. Som chefsutbildare inom injektionsteknik och ansiktsestetik vid Inject Academy Stockholm har han utvecklat avancerade metoder som individualiseras och anpassas efter varje patient i syfte att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt. Genom sitt engagemang som styrelsemedlem i Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige – vars målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten – driver han aktivt frågan att skapa en tryggare skönhetsbransch. Joel Touma deltar i även regelbundet i internationella kongresser och anlitas som föreläsare världen över.