Hyamax Filler

Hyamax tvärbunden hyaluronsyra fyllmedel. Den patenterade teknologin är utvecklad av multi-nationella (tyska, schweiziska, franska, amerikanska och kanadensiska) forskare och ingenjörer specialiserade på biopolymerer och injicerbara medicintekniska produkter med över 15 års erfarenhet.

 • Beskrivning

  Hyamax Deep Line

  Hyamax Deep Line används för ytliga till djupa linjer såsom fina linjer, rynkor i pannan, kråksparkar,  periorbitala linjer och glabellaveck.

  Hyamax Hyamaxis

  Hyamaxis är en tvärbonden Hyaluronsyra (HA) med dextranomer-pärlor som har förmågan att generera ny vävnad. En positiv laddning av kulorna bidrar till att de drar till sig kroppens eget kollagen och elastin, vilka därefter binds samman och ger naturlig förstärkning – en effekt som varar även efter det att HA har brutits ned.

  Hyamax Pure

  Hyamax Pure är en icke tvärbunden klar HA-gel som används för mesoterapi. Den kan snabbt absorberas av huden för att fylla den naturliga HA i huden och återfukta huden.

  Hyamax Ultra Deep

  Hyamax Ultra Deep har högre viskositet och varar längre. Den används för mycket djupa linjer såsom nasolabiala veck och orala kommissurer och näsbryggor.

  Hyamax Kiss

  Hyamax Kiss är speciellt utvecklad för att efterlikna känsligheten och mjukheten i naturliga läppar.

  Hyamax Hyamaxis Ultra

  Hyamaxis ® Ultra har en hög viskositet för djupare injektion i huden (subkutis) och är utformad för att skapa och forma ansiktskonturer.

  SÅ GÅR EN BEHANDLING TILL

  Före behandling med fillers går alltid vår läkare igenom med dig hur själva behandlingen går till och diskuterar vad just du vill uppnå. Du får även tid att ställa frågor.

  Själva behandlingen görs sedan genom att fillers injiceras i små mängder i huden med en mycket fin nål. Där tillför fillern fukt och ger struktur och naturlig volym som jämnar ut synliga linjer.

  Vissa personer kan uppleva behandlingen som lite obehaglig. En bedövningskräm används ofta. En annan form av bedövning, så kallad dental blockad (liknande den hos tandläkaren), används ofta för att bedöva vid behandling av läppar.

  En behandling är ett enkelt ingrepp och normalt behöver du inte vara hemma från jobbet efteråt. Du kan dock förvänta dig lätt rodnad, svullnad, smärta,ömhet, klåda och/eller blåmärke efter behandlingen.

  Det är samma reaktioner som du kan förvänta vid alla typer av injektioner. Obehagen är övergående och försvinner i allmänhet på ett par dagar. Vid läppförstoring kan det vara bra att planera behandlingstillfället lite mer noga eftersom läpparna kan svullna och se lite ojämna ut ett par dagar.

  SÄKER BEHANDLING

  De flesta personer kan behandlas med fillers. Vissa vanliga injektionsrelaterade reaktioner kan uppträda efter en injektion med filler. De försvinner vanligtvis av sig själva inom en eller två dagar efter injektionen. Sådana reaktioner kan bland annat vara rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärke eller ömhet vid injektionsstället.

  Andra hudreaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Efter en läppförstoring kan läpparna vara svullna i flera dagar. Du bör alltid diskutera dina tidigare sjukdomar med din behandlare i samband med rådgivningen före behandlingen.

 • Hyamax Priser:
  Pure 1ml 3600:-
  Deep Line 1ml 3600:-
  Ultra Deep 1ml 3600:-
  Kiss 1ml 3600:-
  Hyomaxis 1ml 3600:-
  Hyomaxis Ultra 1ml 3600:-
Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.