Infuzion

Infuzion är en helt ny nålfri behandlingsmetod som innebär att hyaluronsyra förs djupt ner i huden. Behandlingsmetoden sker med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad kula som rullas på hudytan.  Resultatet är omedelbart; mindre rynkor fylls ut och huden får en jämn fin yta med lyster.

 • Beskrivning

  Vad är Infuzion?

  Infuzion är en revolutionerande behandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Hyaluronsyra förs ned med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

  Infuzion rekommenderas för:

  • Att förebygga uppkomsten av rynkor
  • Eliminering av kråksparkar
  • Reduktion av rynkor
  • Reduktion av mörka ringar under ögonen
  • Göra huden mjukare och ge den en jämnare hudton

  Behandlingen

  Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt; fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

  Resultat

  För optimalt och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad. Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende. Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt.

   

 • Ansikte 1900kr
  Hals 1900kr
  Decoltage 1900kr
  Händer 1900kr

  Köp 3st behandlingar få 15% rabatt 4845kr

Joel Touma

Joel Touma

Leg. läkare

Joel Touma är ansvarig läkare på Klinik Estetik. Han har lång erfarenhet inom generell kirurgi och är specialiserad inom injektionsteknik och doktorerar inom rekonstruktion efter bröstcancer. Som chefsutbildare inom injektionsteknik och ansiktsestetik vid Inject Academy Stockholm har han utvecklat avancerade metoder som individualiseras och anpassas efter varje patient i syfte att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt. Genom sitt engagemang som styrelsemedlem i Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige – vars målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten – driver han aktivt frågan att skapa en tryggare skönhetsbransch. Joel Touma deltar i även regelbundet i internationella kongresser och anlitas som föreläsare världen över.