Juvederm & Juvelift Filler

Juvederm används över hela världen, med goda resultat, för utfyllnad och utslätning, formning och konturering av hud och läppar. Produkterna är säkra och metoden enkel: Juvederm injiceras under huden för att ”lyfta upp” vecket eller rynkan och Juvelift ger trött och grå hy ny spänst.

 • Beskrivning

  En Juvederm behandling är enkel och görs snabbt. Juvederm injiceras under ärret, vecket eller rynkan, tillför volym och lyfter upp. Behandlingen tar cirka 15 minuter, beroende på vad som ska behandlas. Du ser resultatet i spegeln på en gång.

  DETTA KAN BEHANDLAS MED JUVEDERM

  Rynkor och veck används med framgång för utfyllnad och utslätning av rynkor från näsroten ner till mungipan, bekymmersveck mellan ögonbryn, rynkor runt munnen, “kråksparkar” vid ögonen, kindrynkor och konturveck. Läppförstoring och förstärkning av läppkontur. Olika typer av ärr, andra håligheter och hudeffekter.

  FRÄSCHA UPP HUDEN MED JUVÉLIFT

  Juvélift behandlar trött, torr och grå hy samt linjeringar. Behandlingen förbättrar hudens fuktighet, elasticitet och färg, och ger ett omedelbart resultat. Ansikte, hals, dekolletage och handryggar kan behandlas.

  DET FINNS EN MÄNGD OLIKA TYPER AV FILLER FRÅN DETTA VARUMÄRKE:

  JUVEDERM HYDRATE

  Produkten tar upp och håller kvar fuktighet inne i huden och gör den slät, mjuk och spänstig. Genom att effektivt återställa nivån av hyaluronsyra återfår huden sin naturliga lyster. Till skillnad från många andra produkter med hyaluronsyra innehåller Hydrate dessutom mannitol, ett ämne med antioxiderande egenskaper som bidrar till att förhindra den uppbyggnad av fria radikaler i huden som bryter ner hyaluronsyran. Tack vare tillsatsen av mannitol varar effekten av behandlingen med Hydrate längre.

  JUVEDERM ULTRA

  Inget ansikte är ett annat likt och därför finns det olika varianter av Ultra beroende på vad just du har för behov och vad du eftersträvar för resultat.

  JUVEDERM ULTRA SMILE

  Produkten utvecklades för att vara smidigare än andra fillers med hyaluronsyra. Med dess släta konsistens är den både lättare att injicera vid behandling och ger ett slätt resultat med en naturlig känsla och ett naturligt utseende.

  JUVEDERM VOLUME

  Är en volymgivande filler med hyaluronsyra som korrigerar ansiktets volym och konturer. Hydrate återställer den volym i haka, kinder och kindben som har blivit insjunken eller tunn på grund av viktminskning eller som reducerats med ålder.

  SÅ GÅR EN BEHANDLING TILL

  Före behandling med fillers går alltid vår läkare igenom med dig hur själva behandlingen går till och diskuterar vad just du vill uppnå. Du får även tid att ställa frågor.

  Själva behandlingen görs sedan genom att fillers injiceras i små mängder i huden med en mycket fin nål. Där tillför fillern fukt och ger struktur och naturlig volym som jämnar ut synliga linjer.

  Vissa personer kan uppleva behandlingen som lite obehaglig. En bedövningskräm används ofta. En annan form av bedövning, så kallad dental blockad (liknande den hos tandläkaren), används ofta för att bedöva vid behandling av läppar.

  En behandling är ett enkelt ingrepp och normalt behöver du inte vara hemma från jobbet efteråt. Du kan dock förvänta dig lätt rodnad, svullnad, smärta,ömhet, klåda och/eller blåmärke efter behandlingen.

  Det är samma reaktioner som du kan förvänta vid alla typer av injektioner. Obehagen är övergående och försvinner i allmänhet på ett par dagar. Vid läppförstoring kan det vara bra att planera behandlingstillfället lite mer noga eftersom läpparna kan svullna och se lite ojämna ut ett par dagar.

  SÄKER BEHANDLING

  De flesta personer kan behandlas med fillers. Vissa vanliga injektionsrelaterade reaktioner kan uppträda efter en injektion med filler. De försvinner vanligtvis av sig själva inom en eller två dagar efter injektionen. Sådana reaktioner kan bland annat vara rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärke eller ömhet vid injektionsstället.

  Andra hudreaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Efter en läppförstoring kan läpparna vara svullna i flera dagar. Du bör alltid diskutera dina tidigare sjukdomar med din behandlare i samband med rådgivningen före behandlingen.

 • Juvederm Smile 0,55ml 3100:-
  Filler Smile 1,1ml 4200:-
  Filler Ultra2 0,55ml 3100:-
  Filler Ultra3 1ml 4100:-
  Filler Ultra4 1ml 4200:-
  Filler Volyma 1ml 4800:-
  Filler Volyma 2ml 7900:-
Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.