LPG Lipomassage

LPG Lipomassage är en revolutionerande behandling som helt utan smärta eller kirurgiska ingrepp avlägsnar celluliter, reducerar besvärande fettdepåer samtidigt som den stramar upp slapp hud. LPG Lipomassage kan många gånger vara ett bra alternativ till fettsugning, för den som kanske tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller som av någon anledning inte anses som lämplig för en fettsugning.

 

 • Beskrivning

  LPG Lipomassage är en revolutionerande teknik som innebär att du kan skulptera din kropp helt utan kirurgi. Det är en väl beprövad och effektiv metod som avlägsnar celluliter, besvärande fettdepåer och stramar upp slapp hud.  LPG Lipomassage är en naturlig metod som används för långsiktig fettreducering i syfte att uppnå en slankare figur. Behandlingen reducerar fett och celluliter, formar och framhäver kroppens konturer och återställer hudens elasticitet.

  Lipomassage fokuserar på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder. Lipomassage stimulerar och skulpterar om kroppen på ett sätt som snabbt ger tydliga resultat.

  Under behandlingen deltar man själv aktivt genom att utföra en serie rörelser som syftar till att spänna samt slappna av i musklerna, vilka gör att vävnadslagren separeras och att de underliggande fettdepåerna kan behandlas. Patenterade, motoriserade rullar från LPG ®  stimulerar fettnedbrytningen genom massage enligt specifika protokoll. Detta utlöser lipolys, det vill säga fettnedbrytning, i fettcellens kärna. Under behandlingen, vilken trots sin effektivitet är behaglig, bär man en kroppsstrumpa. Resultat syns redan efter sex stycken 35-minutersbehandlingar.

  Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder samt kostvanor. Att själv hålla sig till en nyttig kost samt att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls. Behandlingen passar både män och kvinnor.

  • Reducerar överflödigt fett på problemområden
  • Reducerar celluliter
  • Formar och lyfter rumpan
  • Framhäver kroppens konturer
  • Formar och lyfter kroppens konturer
  • Återställer hudens elasticitet
  • Slimmar figuren
 • Paketbehandling:
  14 Behandlingar, ca 35 min per behandling.
  9900 kr
  Anpassad kur (8 Behandlingar):
  Denna kur är anpassad till före och efter kirurgiska ingrepp.
  t.ex Laser fettsugning, bukplastik m.fl.
  6480 kr
  En behandling (Ett behandlingstillfälle ): 850 kr
  Kostnad för LPG © strumpa tillkommer som räcker minst två LPG © kurer (400kr)
Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.