LPG Lipomassage

LPG Lipomassage är en revolutionerande behandling som helt utan smärta eller kirurgiska ingrepp avlägsnar celluliter, reducerar besvärande fettdepåer samtidigt som den stramar upp slapp hud. LPG Lipomassage kan många gånger vara ett bra alternativ till fettsugning, för den som kanske tvekar inför ett kirurgiskt ingrepp eller som av någon anledning inte anses som lämplig för en fettsugning.

 

 • Beskrivning

  LPG Lipomassage är en revolutionerande teknik som innebär att du kan skulptera din kropp helt utan kirurgi. Det är en väl beprövad och effektiv metod som avlägsnar celluliter, besvärande fettdepåer och stramar upp slapp hud.  LPG Lipomassage är en naturlig metod som används för långsiktig fettreducering i syfte att uppnå en slankare figur. Behandlingen reducerar fett och celluliter, formar och framhäver kroppens konturer och återställer hudens elasticitet.

  Lipomassage fokuserar på lokala fettreserver och problemområden där man eliminerar djup fettvävnad som inte försvinner genom traditionella metoder. Lipomassage stimulerar och skulpterar om kroppen på ett sätt som snabbt ger tydliga resultat.

  Under behandlingen deltar man själv aktivt genom att utföra en serie rörelser som syftar till att spänna samt slappna av i musklerna, vilka gör att vävnadslagren separeras och att de underliggande fettdepåerna kan behandlas. Patenterade, motoriserade rullar från LPG ®  stimulerar fettnedbrytningen genom massage enligt specifika protokoll. Detta utlöser lipolys, det vill säga fettnedbrytning, i fettcellens kärna. Under behandlingen, vilken trots sin effektivitet är behaglig, bär man en kroppsstrumpa. Resultat syns redan efter sex stycken 35-minutersbehandlingar.

  Antalet behandlingar som behövs för bästa resultat varierar beroende på kroppstyp, fysik, ålder samt kostvanor. Att själv hålla sig till en nyttig kost samt att motionera regelbundet bidrar självklart till att resultatet bibehålls. Behandlingen passar både män och kvinnor.

  • Reducerar överflödigt fett på problemområden
  • Reducerar celluliter
  • Formar och lyfter rumpan
  • Framhäver kroppens konturer
  • Formar och lyfter kroppens konturer
  • Återställer hudens elasticitet
  • Slimmar figuren
 • Paketbehandling:
  14 Behandlingar, ca 35 min per behandling.
  8995:-
  Anpassad kur (8 Behandlingar):
  Denna kur är anpassad till före och efter kirurgiska ingrepp.
  t.ex Laser fettsugning, bukplastik m.fl.
  5400:-
  En behandling (Ett behandlingstillfälle ): 700:-
  Kostnad för LPG © strumpa tillkommer som räcker minst två LPG © kurer (400kr)
Joel Touma

Joel Touma

Leg. läkare

Joel Touma är ansvarig läkare på Klinik Estetik. Han har lång erfarenhet inom generell kirurgi och är specialiserad inom injektionsteknik och doktorerar inom rekonstruktion efter bröstcancer. Som chefsutbildare inom injektionsteknik och ansiktsestetik vid Inject Academy Stockholm har han utvecklat avancerade metoder som individualiseras och anpassas efter varje patient i syfte att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt. Genom sitt engagemang som styrelsemedlem i Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige – vars målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten – driver han aktivt frågan att skapa en tryggare skönhetsbransch. Joel Touma deltar i även regelbundet i internationella kongresser och anlitas som föreläsare världen över.