Ögonlocksplastik med laser

Hur blir man av med påsar under ögonen? Ögonlocksplastik med laser är en skonsam men effektiv metod för att behandla påsar under ögonen.  Vi utför ögonlocksplastik med den senaste tekniken – lasermetoden – som ger fina resultat, mindre svullnad och blåmärken samt underlättar en snabb läkning.

Kategori:
  • Beskrivning

    Påsar under ögonen kan ge ansiktet ett trött och åldrat utseende. Ögonlocksplastik med laser är en skonsam men effektiv metod för att behandla påsar under ögonen.  Vi utför ögonlocksplastik med den senaste tekniken – lasermetoden – som ger fina resultat och mindre svullnad och blåmärken. Metoden underlättar dessutom en snabb läkning.

    Våra plastikkirurger opererar bort överskottshud under ögonen samt eventuellt underliggande fettkuddar. Hela ingreppet sker under lokalbedövning. Tack vare lasermetoden blir det i regel minimala ärr som knappt är synliga.

    Resultat kan ses redan efter en vecka i samband med återbesök hos kirurgen. Det dröjer dock minst ett par månader innan man kan se det slutgiltiga resultatet.

Joel Touma

Joel Touma

Leg. läkare

Joel Touma är ansvarig läkare på Klinik Estetik. Han har lång erfarenhet inom generell kirurgi och är specialiserad inom injektionsteknik och doktorerar inom rekonstruktion efter bröstcancer. Som chefsutbildare inom injektionsteknik och ansiktsestetik vid Inject Academy Stockholm har han utvecklat avancerade metoder som individualiseras och anpassas efter varje patient i syfte att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt. Genom sitt engagemang som styrelsemedlem i Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige – vars målsättning är att öka skyddet för den enskilde patienten – driver han aktivt frågan att skapa en tryggare skönhetsbransch. Joel Touma deltar i även regelbundet i internationella kongresser och anlitas som föreläsare världen över.