Restylane Perlane Filler

Restylane Perlane ger ett naturligt skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. Den är en icke-animalisk, biologiskt nedbrytbar gel baserad på den naturliga substansen hyaluronsyra. Resultatet syns omedelbart och är långt bestående. Restylane Perlane tillverkas i Sverige.

 • Beskrivning

  SLÄTAR UT RYNKOR

  Vid behandling av rynkor och veck injiceras Restylane Perlane i huden i små mängder med en mycket fin nål. Den injicerade gelén skapar en naturlig volym under rynkan, som lyfts upp och jämnas ut. Det är enkelt och säkert att behandla rynkor med fillern och behandlingen lämnar inga ärr eller andra spår i ansiktet.

  FORMAR LÄPPAR

  Med Restylane Perlane får du en mer framträdande mun och fylligare läppar med ämnen som redan finns naturligt i kroppen. Läppskulptering kan utföras i två steg – volym och konturering.

  Restylane Perlane injiceras på insidan av över- och/eller underläppen för att skapa en mer framträdande mun och fylligare läppar. Behandlingen kombineras ofta med en injektion längs läppkanten för att markera läppkonturen. En tydligare kontur ger ett yngre och mer attraktivt utseende. Det förhindrar också att läppstiftet “blöder” in i de tunna linjer som omger läpparna. Linjerna som går upp mot näsan (philtrum) kan göras mer framträdande med en geleinjektion. Oftast används en kombination av dessa behandlingar för att nå optimalt resultat.

  FORMAR ANSIKTSKONTURER

  Lite extra volym på haka eller kinder kan göra en enorm skillnad. Kanske vill du ge ditt ansikte en fylligare form eller ett mer framträdande utseende? När Restylane Perlane injiceras i huden korrigeras djupa veck och huden lyfts upp från kinder och haka. Ansiktets konturer får en ny form.

  FÖRYNGRAR HUDEN

  Restylane Perlane kan också användas som hudföryngring på händer, hals och dekolletage.

  FÖR LINJER, RYNKOR OCH LÄPPFÖRSTORING

  Restylane Perlane ger ett skönhetslyft med material som finns naturligt i kroppen. Det är en kristallklar, icke-animalisk, biologiskt nedbrytbar gelé tillverkad i Sverige och baserad på den naturliga substansen hyaluronsyra. Resultatet syns omedelbart och håller länge.

  SÅ GÅR EN BEHANDLING TILL

  Före behandling med fillers går alltid vår läkare igenom med dig hur själva behandlingen går till och diskuterar vad just du vill uppnå. Du får även tid att ställa frågor.

  Själva behandlingen görs sedan genom att fillers injiceras i små mängder i huden med en mycket fin nål. Där tillför fillern fukt och ger struktur och naturlig volym som jämnar ut synliga linjer.

  Vissa personer kan uppleva behandlingen som lite obehaglig. En bedövningskräm används ofta. En annan form av bedövning, så kallad dental blockad (liknande den hos tandläkaren), används ofta för att bedöva vid behandling av läppar.

  En behandling är ett enkelt ingrepp och normalt behöver du inte vara hemma från jobbet efteråt. Du kan dock förvänta dig lätt rodnad, svullnad, smärta,ömhet, klåda och/eller blåmärke efter behandlingen.

  Det är samma reaktioner som du kan förvänta vid alla typer av injektioner. Obehagen är övergående och försvinner i allmänhet på ett par dagar. Vid läppförstoring kan det vara bra att planera behandlingstillfället lite mer noga eftersom läpparna kan svullna och se lite ojämna ut ett par dagar.

  SÄKER BEHANDLING

  De flesta personer kan behandlas med fillers. Vissa vanliga injektionsrelaterade reaktioner kan uppträda efter en injektion med filler. De försvinner vanligtvis av sig själva inom en eller två dagar efter injektionen. Sådana reaktioner kan bland annat vara rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärke eller ömhet vid injektionsstället.

  Andra hudreaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Efter en läppförstoring kan läpparna vara svullna i flera dagar. Du bör alltid diskutera dina tidigare sjukdomar med din behandlare i samband med rådgivningen före behandlingen.

   

 • Filler R 0,5ml med bedövning 2200:-
  Filler R dubbel 1ml med bedövning 2990:- 4980:-
  Filler Lip Refresh Touch 0,5ml 3200:-
  Filler Lip Volyme 1ml 3200:-
  Filler Vital 1ml (skinboosters) 2500:-
  Filler Vital 2ml (skinboosters) 4000:-
  Filler Vital 1ml paket 3st behandlingar (skinboosters) 6000:-
  Filler Vital 2ml paket 3st behandlingar (skinboosters) 9000:-
  7500:-
  Filler P 0,5ml med bedövning 2500:-
  Filler P 1ml med bedövning 3500:-
Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.