Restylane Vital Filler

Idag behöver du inte se äldre ut än du känner dig, ålder är ju numera verkligen bara en siffra. Med Restylane Vital bestämmer du själv vad skönhet är för dig. Restylane Vital är en säker och naturlig behandling som kan anpassas för att ge dig en yngre hud. Genom att återställa hudens elasticitet och lyster får du ett naturligt och fräscht utseende.

 • Beskrivning

  Restylane Vital som är det senaste inom utvecklingen för hudföryngring och fukttillförsel. Restylane Vital tillför fukt på djupet och återställer fuktbalansen inifrån så att huden ser fräsch och frisk ut. Restylane kan motverka effekterna av solskador och hudens naturliga åldrande. Perfekt för några annars svårbehandlade områden som handens ovansida eller dekolletaget men även utmärkt för att släta ut fina linjer i ansiktet.

  Hudens elasticitet förbättras och huden ser fräscht återfuktad ut och känns härligt mjuk vid beröring. Resultatet efter en behandling med Restylane Vital varar i allmänhet i flera månader och kan bibehållas genom att behandlingen upprepas en eller två gånger om året. Det finns dock inga begränsningar för hur ofta du kan behandlas.

  Vad är Restylane Vital?

  Restylane Vital ™ är en skönhetsbehandling som försiktigt och naturligt slätar ut huden från insidan. Restylane Vital är en genomskinlig gel besående av hyaluronsyra, en naturlig substans som finns i all vävnad. Behandlingen ger långvariga, men inte permanenta, resultat. Med Restylane har du kontroll över ditt eget utseende. Det tar fram det bästa hos dig – på ett naturligt sätt.

  Varför Restylane Vital?

  När vi åldras förändras hudens kvalitet. Det beror dels på den biologiska klockan, dels på din livsstil, t.ex. hur mycket sol huden utsätts för. Kollagen och elastinfibrer bryts ner och kvalitén på hudens egen hyaluronsyra försämras. Det här syns i en försämrad elasticitet och mer ojämn och torrare hud. Krämer tar hand om huden på utsidan men Restylane Vital™ tar hand om din hud från insidan. Restylane Vital injiceras i huden genom en tunn nål och i små portioner. Den stabiliserade hyaluronsyran i Restylane Vital återställer fuktbalansen i huden och förbättrar strukturen i huden.

  Forskning vid Hamburgs Universitet (Tyskland) har visat att Restylane Vital mildrar flera ålderstecken. Spänsten i huden förbättras påtagligt och huden blir slätare. Förbättringarna är både mätbara och synliga för ögat. Alla kvinnor som deltog i studien ansåg att deras förväntningar uppnåddes och 85 % av dem bedömde resultaten med Restylane Vital som “mycket bra” eller “bra”. Det är viktigt att använda en stabiliserad hyaluronsyra – för att vara säker på att få ett riktigt bra långvarigt resultat.

  Till skillnad från många hudföryngrande produkter, behövs det inga tillsatser i Restylane Vital och det tillverkas från en icke-animalisk källa. Det ger en säker och naturlig behandling. Restylane har använts säkert i 10 miljoner behandlingar över hela världen.

  Hur fungerar Restylane Vital?

  Restylane Vital™ är det senaste inom hudföryngring. Det förbättrar fuktbalansen och spänsten i huden och huden känns och ser slätare ut. Det är idealiskt för vissa svårbehandlade områden som t.ex. ovansidan av händerna, halsen, urringningen och ansiktet. Restylane Vital förbättrar huden från insidan och ger den en fräsch lyster och ett friskt utseende.

  De här fördelarna efter en behandling med Restylane Vital syns i flera månader och kan bevaras genom upprepade behandlingar en eller två gånger om året. Det finns dock inga begränsningar i hur ofta en behandling kan upprepas. Ett behandlingsprogram med Restylane Vital är ett nytt och spännande verktyg för din dagliga skönhetsvård.

  • Snabbt – en behandling tar ca 30 minuter
  • Enkelt – Minimal återhämtningstid
  • Frihet att välja – långtidsverkande men inte permanent
  • Säkert – Naturligt och säker med en låg risk för biverkningar
  • Komplett – idealiskt för svårbehandlade områden som t.ex. ovansidan av händerna, halsen, urringningen och ansiktet.

  SÅ GÅR EN BEHANDLING TILL

  Före behandling med fillers går alltid vår läkare igenom med dig hur själva behandlingen går till och diskuterar vad just du vill uppnå. Du får även tid att ställa frågor.

  Själva behandlingen görs sedan genom att fillers injiceras i små mängder i huden med en mycket fin nål. Där tillför fillern fukt och ger struktur och naturlig volym som jämnar ut synliga linjer.

  Vissa personer kan uppleva behandlingen som lite obehaglig. En bedövningskräm används ofta. En annan form av bedövning, så kallad dental blockad (liknande den hos tandläkaren), används ofta för att bedöva vid behandling av läppar.

  En behandling är ett enkelt ingrepp och normalt behöver du inte vara hemma från jobbet efteråt. Du kan dock förvänta dig lätt rodnad, svullnad, smärta,ömhet, klåda och/eller blåmärke efter behandlingen.

  Det är samma reaktioner som du kan förvänta vid alla typer av injektioner. Obehagen är övergående och försvinner i allmänhet på ett par dagar. Vid läppförstoring kan det vara bra att planera behandlingstillfället lite mer noga eftersom läpparna kan svullna och se lite ojämna ut ett par dagar.

  SÄKER BEHANDLING

  De flesta personer kan behandlas med fillers. Vissa vanliga injektionsrelaterade reaktioner kan uppträda efter en injektion med filler. De försvinner vanligtvis av sig själva inom en eller två dagar efter injektionen. Sådana reaktioner kan bland annat vara rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärke eller ömhet vid injektionsstället.

  Andra hudreaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Efter en läppförstoring kan läpparna vara svullna i flera dagar. Du bör alltid diskutera dina tidigare sjukdomar med din behandlare i samband med rådgivningen före behandlingen.

 • Filler R 0,5ml med bedövning 2200:-
  Filler R dubbel 1ml med bedövning 2990:- 4980:-
  Filler Lip Refresh Touch 0,5ml 3200:-
  Filler Lip Volyme 1ml 3200:-
  Filler Vital 1ml (skinboosters) 2500:-
  Filler Vital 2ml (skinboosters) 4000:-
  Filler Vital 1ml paket 3st behandlingar (skinboosters) 6000:-
  Filler Vital 2ml paket 3st behandlingar (skinboosters) 9000:-
  7500:-
  Filler P 0,5ml med bedövning 2500:-
  Filler P 1ml med bedövning 3500:-
Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.