Retinolpeeling med Neostrata

För dig som vill få ut det mesta av din behandling på klinik. Den unika kombinationen av Retinol och volymgivande Aminofil förbättrar hudens struktur och spänst, minimerar linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen och minimerar akne.

 • Beskrivning

  NeoStrata Retinolpeel är en avancerad högeffektiv antiaging-behandling som endast fås hos en NeoStrata expert.

  Användningsområden:
  • Minimerar ålderstecken
  • Motverkar pigmentförändringar
  • Fördelaktig vid akne och orenheter

  För dig som vill få ut det mesta av din behandling på klinik. Den unika kombinationen av Retinol och volymgivande Aminofil förbättrar hudens struktur och spänst, minimerar linjer och rynkor, jämnar ut hudtonen och minimerar akne. Passar utmärkt att alternera med NeoStratas AHA-peeling för maximalt resultat.

  NeoStratas Retinolpeeling är ett nytt fantastiskt komplement till alla estetiska behandlingar på klinik.

  Behandlingen är mycket enkel och effektiv – appliceras på kliniken och tvättas av hemma.
  Peelingen ger upphov till en synlig fjällning ca 2-3 dagar efter behandlingen, vilket är helt normalt. Retinolbehandlingen rekommenderas var 6-8 vecka.

 • 1 behandling 1495 kr
  4 behandlingar 15 % rabatt 5085 kr
  6 behandlingar 20 % rabatt 7175 kr

Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.