Sculptra

Rumpförstoring, framhäv dina former och stimulera ditt eget kollagen för en fylligare och plutigare rumpa.

Icke Kirurgisk Brazilian butt lift med Sculptra – en biostimulator som framhäver dina bästa former.

 • Beskrivning

  Så vad är Sculptra?

  Vi på Klinik Estetik i Stockholm använder oss av Sculptra som är ett biostimulator med den verkställande substansen Poly-L-Lactic acid ( PLLA) Detta är ingen traditionell filler utan en biostimulator som stimulerar kroppens egna kollagen produktion. Vilket leder till ökad volym och projektion av din rumpa. Sculptra ökar storlek och ger ett plut där det behövs. Sculptra kan även användas för att fylla ut celluliter, ingropningar och skapa en slät och fläckfri bakdel samt Produktionen av collagen fortgår i 2 år och det som den har producerat i 2 år kommer att vara kvar i 5-10 år.

  Så ni kanske undrar hur detta funkar, det man gör är att man injicerar Sculptra i det område som man önskar att få mer volym i, dvs rumpa, hip-dips samt att det även går att göra i ansikte. Då kollagenet behöver tid att produceras så gör man behandlingen vid flertal tillfällen, minimum för rumpa är ca 3-4ggr innan man uppnått önskat resultat. Behandlingarna görs med 4-6 veckor emellan. Då detta är kroppseget så är det inget farligt. Biverkning som kan komma med detta är granulom dvs ärrvävnad ifall behandlaren placerar ämnet fel.

  Vilka är kandidater för Sculptra?

  För bäst resultat av en Sculptra butt lift  är ett BMI runt eller under 25. De som inte är kandidater för en fat transfer brazilian buttlift p.g.a. för lite fettmängd på kroppen. De som önskar att inte genomgå operation och sövas ner med narkos. Kort återhämtningstid. Du är tillbaka på jobbet samma dag om så önskas. En av fördelarna med Sculptra är att ingreppet är lindrigt. Vi på Klinik Estetik går in med tunna nålar och fyller upp önskat område med kanyl , lokalbedövning injiceras i en lösning tillsammans med Sculptra för att minimera smärta. Du kan därefter fortsätta din dag. Efter avslutad behandling skall du massera området 5 minuter, 5 ggr/dagen i 5 dagar. Resultatet och volymökningen sker successivt då ditt eget kollagen stimuleras under d närmaste 3-6 månaderna. Rekommenderat är 3 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för optimalt resultat.

  Biverkningar

  Inga dokumenterade skadliga biverkningar, dock kan blåmärken och lätt svullnad från sticken uppstå. Om Allergi mot bedövning skall detta meddelas innan. Test utförs alltid innan behandling.

  Icke kirurgiskt Brazilian buttlift, rumpförstoring med Sculptra.

  Sculptra Aestetics skiljer sig mycket från en traditionell hyaluronbaserad filler. Vi På klinik estetik i Stockholm använder oss av Sculptra då den arbetar på orsaken till volymförlusten och inte bara fyller upp. Sculptra återskapar kollagen som är roten till volymförlust med tiden. När vi åldras minskar kollagenet och dess produktion i vår hud. Detta bidrar till att huden blir rynkig och hängig. Kollagenet är det som får vår hud att se ungdomlig och fyllig ut. När kollagenet inte återskapas som vid vårt naturliga åldrande bli huden just hängig och rynkig. Vi på klinik estetik arbetar just därför med Sculptra för att hindra resultatet av åldrandet och återskapa kollagenet från grunden vi denna biostimulator.

  Sculptra arbetar successivt och är verksam över en period på flera månader och bidrar till en naturlig volymökning samt förbättring av hudstrukturen. En full behandling innebär 3 injektionstillfällen var ca sjätte vecka. Vid varje behandling då den verkställande substansen Poly L Lactic acid (PLLA) ersätts kollagenförlusten samt stimuleras nybildningen av kollagen i huden för en långverkande och naturlig effekt som varar upp till 5 år. På grund av den gradvisa effekten på huden och då det lyfter och ger volym genom att stimulera kroppens egna kollagenproduktion ger vi på Klinik Estetik i Stockholm genom injektion med skulptra ett otroligt naturligt resultat.

  Sculptras verkställande substans poly-llactic acid (mjölksyra) är syntetiskt framställt och bryts ner i kroppen över tid. När den injiceras absorberas ämnet i kroppen utan några reaktioner och stimulerar hudens djupare lager genom att förbättra hudstrukturen. Poly-l-lactic acid har använts inom medicin i årtionden och används över hela världen, främst i absorberbara trådar inom kirurgi då ämnet stimulerar kollagen som är önskvärt vid suturering och förslutning av huden på djupare plan.
  Vi på Klinik Estetik I Stockholm använder oss av Sculptra i såväl ansikte som för att fylla ut rumpan, fylla ut celluliter och ingropningar främst på baksida lår och glutelområdet. En av fördelarna är att resultatet är naturligt och till skillnad från fillers som ibland kan se väldigt tillgjort ut ger Sculptra ett naturligt utseende. Utöver detta går Sculptra till roten av problemet och återskapar kollagen och bidrar till minskad volymförlust över tid.

  Sculptra är FDA godkänd (USAs läkemedelsverk) vilket är den högsta rankningen av kontroll av läkemedel sedan 2009 för djupa veck och volymförlust.

  Vi på Klinik Estetik i Stockholm återskapar volym i följande områden:
  -Rumpa
  -Hip Dips
  -Celluliter och ojämn hud
  -Djupa linjer i ansiktet ex Nasolabialveck
  -Marionettlinjer
  -Tinningområdet

  Sculptra buttlift

  Sculptra is every girls dream come true! Rumphypen har aldrig varit så stor. Rumpor är på tapeten och inte nödvändigtvis att de ska vara stora men kvinnliga former SKALL framhävas.
  Har du någonsin stått i spegeln och sneglat på rumpan och önskat att jeansen satt lite bättre över rumpan? Kanske lite högre och tightare? Har tanken någonsin slagit dig om att göra ett rumplyft men att du inte gillar tanken av ett kirurgiskt implantat eller en brazilian buttlift? Eller har du kanske inte tillräckligt med fett för att genomföra en fett transplantation till rumpan. Det kan vara svårt och näst intill omöjligt att forma ens rumpa enbart med hjälp av träning och diet. Just därför är detta den perfekta icke kirurgiska/ icke-invasiva lösningen för dig! Sculptra butt lift, rumpförstoring har revolutionerat hur rumpförstoringar görs idag.

  Ingreppet har växt och blivit omåttligt populär de senaste åren inte minst i Loas Angeles, Beverly Hills.

  Fördelarna med Sculptra:

  Perfekt för smala individer som inte har tillräckligt mycket fett för en fett transplantation.
  Ingen återhämtningstid
  Subtila och naturliga resultat
  Behandlingen tar endast 45 minuter

 • Vi på Klinik Estetik skräddarsyr alltid din Sculptra brazilian buttlift just efter dina önskemål. Priset är från 20.000kr per behandling och hur många behandlingar man behöver är individuellt och diskuteras med läkaren vid konsultationen som man har innan

Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.