Teosyal Filler

Teosyal är en icke-animalisk hyaluronsyra som ger ökad volym och förbättrad form. Den bevarar hudens ungdomlighet och återskapar konturer. Teosyal tillhör den nya generationen fillers och är ett preparat med en utmärkt kombination av tolerans och hållbarhet.

 • Beskrivning

  Vad behandlas med Teosyal?

  Teosyal används till behandling och förstoring av läppar. Den används även för att släta ut veck och behandla rynkor och oönskade linjer i ansikte, på hals och dekolletage.

  Hur länge kvarstår Teosyal-behandlingen?

  Teosyal är långtidsverkande, men det är individuellt hur länge preparatets effekt kvarstår, beroende på kroppens fysiologi. Vissa behandlingar kan kräva en påfyllnadsbehandling för att uppnå önskat resultat, det beslutar du tillsammans med din behandlare. Vid denna behandling behövs i regel en mindre mängd av preparatet. Vid behandling av linjer och rynkor brukar uppföljning vara lämplig efter 10-12 månader. Vid behandling av läppar behövs uppföljning normalt något tidigare.

  Hur genomförs Teosyal-behandlingen?

  Behandling sker genom enkel injektion av våra erfarna läkare, eller legitimerade sjuksköterskor, ibland med bedövning före.

  En produkt för varje Teosyal-behandling

  För din skull finns det flera olika alternativa produkter att välja mellan; allt ifrån produkter för korrigering av rynkor, vid läppförstoring samt för att skapa ansiktskonturer, för korrigering av ytliga rynkor, linjer i pannan samt skrattrynkor. En produkt för varje behandling gör det enkelt att välja rätt modell. För att uppnå optimalt resultat kan produkterna givetvis användas i kombination. Vi väljer ut de produkter som passar bäst för dig.

  Vad innehåller Teosyal?

  Teosyal är en produkt i gelform som är baserad på icke-animalisk hyaluronsyra. Fördelen är att den är kroppsvänlig. Hyaluronsyra finns i kroppen naturligt, mellan cellerna som ett kroppseget material. Den är biologiskt brytningsbart utan att efterlämna några spår. Ytterligare en fördel med Teosyal är att hyaluronmolekylerna är krosslänkade, detta ger en ytterst bra hållbarhet på din behandling. Innehållet av proteinämnen är reducerade till en mycket låg nivå, faktiskt en av de lägsta på marknaden, vilket gör att eventuella biverkningar efter behandling minskar drastiskt. Biverkningsfrekvensen är extremt låg jämfört med liknande preparat. Produkten tillverkas givetvis enligt gällande EU-direktiv.

  SÅ GÅR EN BEHANDLING TILL

  Före behandling med fillers går alltid vår läkare igenom med dig hur själva behandlingen går till och diskuterar vad just du vill uppnå. Du får även tid att ställa frågor.

  Själva behandlingen görs sedan genom att fillers injiceras i små mängder i huden med en mycket fin nål. Där tillför fillern fukt och ger struktur och naturlig volym som jämnar ut synliga linjer.

  Vissa personer kan uppleva behandlingen som lite obehaglig. En bedövningskräm används ofta. En annan form av bedövning, så kallad dental blockad (liknande den hos tandläkaren), används ofta för att bedöva vid behandling av läppar.

  En behandling är ett enkelt ingrepp och normalt behöver du inte vara hemma från jobbet efteråt. Du kan dock förvänta dig lätt rodnad, svullnad, smärta,ömhet, klåda och/eller blåmärke efter behandlingen.

  Det är samma reaktioner som du kan förvänta vid alla typer av injektioner. Obehagen är övergående och försvinner i allmänhet på ett par dagar. Vid läppförstoring kan det vara bra att planera behandlingstillfället lite mer noga eftersom läpparna kan svullna och se lite ojämna ut ett par dagar.

  SÄKER BEHANDLING

  De flesta personer kan behandlas med fillers. Vissa vanliga injektionsrelaterade reaktioner kan uppträda efter en injektion med filler. De försvinner vanligtvis av sig själva inom en eller två dagar efter injektionen. Sådana reaktioner kan bland annat vara rodnad, svullnad, smärta, klåda, blåmärke eller ömhet vid injektionsstället.

  Andra hudreaktioner kan i sällsynta fall vara i upp till två veckor. Efter en läppförstoring kan läpparna vara svullna i flera dagar. Du bör alltid diskutera dina tidigare sjukdomar med din behandlare i samband med rådgivningen före behandlingen.

 • TEOSYAL PURESENSE DEEP LINES
  TEOSYAL PURESENSE GLOBAL ACTION
  TEOSYAL PURESENSE KISS
  TEOSYAL PURESENSE ULTIMATE
  TEOSYAL PURESENSE ULTRA DEEP
  TEOSYAL PURESENSE REDENSITY I
  TEOSYAL PURESENSE REDENSITY II 3.900 kr
  TEOSYAL RHA 1
  TEOSYAL RHA 2
  TEOSYAL RHA 3
  TEOSYAL RHA 4
Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.