V-Soft Lift

V-Soft Lift är ett modernt och säkert alternativ till traditionell plastikkirurgi. Med den här metoden slipper du fula ärr och långa återhämtningstider men får utmärkta estetiska resultat. Du kan direkt efter behandlingen eventuellt känna av en svullnad, men många av de som behandlas kan gå tillbaka till jobbet direkt efter behandlingen.

 • Beskrivning

  Vad är V-Soft Lift?

  Behandlingen görs med tunna trådar som lyfter huden, ökar dess elasticitet och är fullständigt biologiskt nedbrytbara. Trådarna är gjorda av polydioxanon som är känt för att vara vävnadsvänligt och mycket biokompatibelt. En extra fördel med materialet är att det stimulerar hudens naturliga produktion av kollagen.

  Tekniken som används, V Soft Lift, utförs bara av legitimerade läkare och går till på så vis att man för in extremt tunna trådar i huden för att säkert och långvarigt lyfta antingen hela, eller delar av ansiktet. Det är ett helt ofarligt ingrepp och bevisat mycket effektivt för till exempel mungipor, hängande kinder eller lågt hängande ögonbryn.

  Hur går behandlingen till?

  Behandlingen går fort, endast 30-60 minuter behövs för att förbättra ditt utseende avsevärt, du ser en del av resultatet direkt och efter fyra veckor kommer du märka att din hud ser både smidigare och fylligare ut.

  V Soft Lift håller normalt upp till 24 månader, men ålder och livsstil innehållande t.ex. rökning eller mycket intensiv träning kan förkorta hållbarheten. Om man kommer in efter ca 9 månader och gör en ”touch up” av behandlingen så ökar hållbarheten avsevärt.

 • Priset är individuellt och beror på antal trådar som ska användas.

Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.