ZO Blemish & Oil Control Treatment

ZO Blemish & Oil Control Treatment är perfekt för dig som upplever att du blir blank i huden under dagen eller som har tilltäppta porer och orenheter. En väldigt effektiv djuprengöring där ackumuleringen av döda hudceller exfolieras bort och en specialmask absorberar och bekämpar talg och orenheter.

 • Beskrivning

  ZO Blemish & Oil Control Treatment är en kemisk peeling som passar alla hudtyper och etniciteter. Den fungerar utmärkt som lunch- eller partypeel då den ger omedelbar lyster och glöd i huden.

  ZO Blemish & Oil Control Treatment har följande effekter:

  • Ökar cellförnyelsen
  • Stimulerar kollagensyntesen
  • Förbättrar de elastiska fibrerna
  • Förbättrar hudtonen
  • Verkar mjukgörande på huden

  Så går behandlingen till:

  Behandlingen inleds med att huden på ansikte och hals rengörs och exfolieras för att stimulera cellförnyelsen. Därefter avfettas huden för att förbättra penetrationen av ZO Stimulation Peel och övriga behandlande produkter. Därpå appliceras peelingen som stimulerar cellförnyelsen, något som kan upplevas som en lätt stickande känsla. Peelingen får sedan verka en kort stund under övervakning av din hudterapeut. Peelingen avlägsnas med hjälp av en neutralisering som återställer hudens pH, i samband med detta kan en värmande känsla uppstå som varar i 3-10 sekunder.

  I sista steget av behandlingen läggs en effektivt djupverkande svavelmask för fet och oren hud. Masken innehåller bland annat Kaolin och bentionte som absorberar överflödig talg och avlägsnar orenheter. Masken har även en astrigerande verkan samtidigt som den dämpar irritation och rodnad.

  Efter avslutad behandling appliceras alltid Growth Factor Serum Plus som återställer hudens funktionalitet och elasticitet samt förbättrar en ojämn hudton. Growth Factor Serum Plus innehåller effektiva peptider som tillsammans med retinol, antioxidanter och aminosyror bromsar åldrandet och reparerar huden. Ingredienserna är kända för att stärka produktionen av kollagen samt främja och återställa hudens balans, styrka och elasticitet. Med Growth Factor Serum Plus, får du en jämnare hudton och huden upplevs yngre, med mer spänst, färre linjer och rynkor.

  Efter serumet appliceras Daily Power Defense som ger skydd mot antioxidanter. Daily Power Defense aktiverar även enzymer som reparerar DNA-relaterade skador. Dessa speciella enzymer fäster direkt på DNA-molekylerna och reparerar oxidationsskador i huden som orsakats av UV-strålning. Krämen verkar hela dagen och innehåller retinol, enzymer och antioxidanter som gradvis frigörs och reparerar celler och skyddar huden.

  Avslutningsvis appliceras en lätt färgad solskyddsfaktor med bredspektrum-skydd mot UVA, UVB och HEV. Solskyddsfaktorn främjar även DNA-skydd och reparation, återställer fuktbalansen, minimerar inflammation och stärker hudbarriären. Den har även en lätt primer-effekt som gör att makeupen sitter bättre.

  För bästa resultat rekommenderas en kur på 4-8 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum.

  Efter behandling

  Efter ZO Blemish & Oil Control Treatment är det viktigt att det behandlade området inte utsätts för UV-strålar på en vecka.

  Kontraindikationer

  Behandlingen kan inte utföras om:
  • Du har genomgått Roaccutan-behandling de senaste 6 månaderna
  • Är gravid eller ammande
  • Har aktiv herpes
  • Har sår på ansikte eller hals

   

 • ZO Blemish & Oil Control Treatment á 60min 1900kr
  5st ZO Blemish & Oil Control Treatment á 60min 7600kr
Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Medical doctor

MD Nooshin Zakerkish är en av landets ledande injektionsspecialister och expert på trådlyft. Hon har utformat egna tekniker inom injektion för att framhäva kundernas bästa sida på ett så naturligt sätt som möjligt.

MD Nooshin Zakerkish specialiserade sig inom estetisk medicin genom Inject Academy och American Aestetic Association (AAA) samt genom utbildningar via workshops och interna utbildningar.

Medical doctor Nooshin Zakerkish är verksam både i Sverige i Norge. Hon började sin bana inom gynekologisk kirurgi vid Universitetssjukhuset Karolinska Huddinge.