Behandlingar

Klinik Estetik är specialiserade inom medicinsk hudvård, laser och plastikkirurgi. Vi erbjuder ett brett spektrum av estetiska behandlingar inom bland annat hårborttagning, medicinsk hudvård, fillers, fettreducering och hudföryngring. Oavsett vilken behandling du än väljer på Klinik Estetik kan du alltid känna dig trygg. Vi har över 18 års erfarenhet och kliniken är certifierad av Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige och medlem i Sveriges Hudteraputers Riksförbund.
Vår ansvarige läkare Joel Touma har många års erfarenhet som St-läkare och är chefsutbildare inom injektionsestetik och ansiktsestetik. Joel sitter i styrelsen för Estetiska Injektionsrådet där han aktivt driver frågan att skapa en tryggare skönhetsbransch. Alla våra hudterapeuter är  legitimerade Kliniken är certifierad och all personal vidareutbildar sig kontinuerligt. Vi har även den absolut senaste tekniken inom estetiska behandlingar. Välkommen till en klinik med din trygghet i fokus!

BOKA TID

Behanding

BehandlingarBOKA TID


KONTAKTA OSS
Telefon: 08-411 30 45 E-post: info@klinikestetik.se Kungsgatan 37, Stockholm

Öppettider
Mån-Fre: Kl.09.00 - 18:00
Lördagar: kl.10:00 - 14:00

NYHETSBREV

FÖLJ OSS

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

© Klinik Estetik AB