Ärr

Vi tar ofta emot patienter som söker för missprydande ärr efter tidigare operationer eller olyckor. Ett ärr uppstår när en skada eller ett operationssnitt går igenom de djupare delarna av läderhuden och ibland även in i underliggande fettskikt. I sistnämnda fall kommer ärret aldrig att försvinna.

Med tiden “mognar” dock alla ärr och syns mindre, men det finns många individuella faktorer som påverkar hur ärr ser ut och hur de förändras. Ärr i ansiktet har en tendens att bli mer diskreta än ärr på bröst, rygg och axlar. Tvärtemot vad man kan tro blir ärren mer diskreta ju äldre patienten är. Eftersom unga människor har en mycket aktiv ärrläkning kan ärren bli mer röda och hårda. Dessutom är deras hud mer elastisk, vilket gör att ärret kan öka på bredden när stygnen tas bort.

Inför behandling

Första gången du besöker oss får du träffa en läkare som lyssnar på dina önskemål, går igenom behandlingsalternativen och svarar på dina frågor. Du får också fylla i ett frågeformulär om ditt hälsotillstånd, eventuella tidigare sjukdomar och operationer. Vi pratar också om dina förväntningar. Om du väljer att gå vidare bokar vi en behandling. Vi finns alltid tillhands och svarar på dina frågor.

Rekommenderade behandlingar
• Dermapen
• Mesoterapi
• Fillers

BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION

BOKA TID

Behanding

ÄrrBOKA TID


KONTAKTA OSS
Telefon: 08-411 30 45 E-post: info@klinikestetik.se Kungsgatan 37, Stockholm

Öppettider
Mån-Fre: Kl.09.00 - 18:00
Lördagar: kl.10:00 - 14:00

NYHETSBREV

FÖLJ OSS

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

© Klinik Estetik AB