Pigmentfläckar

Pigmenterad hud, det vill säga pigmentfläckar är ett vanligt förekommande problem. Pigmentförändringar kan uppstå av olika orsaker, bland annat på grund av solskador och melasma (som kan orsakas av graviditet och p-piller). Det är dock inte ovanligt att melasma förekommer hos yngre och medelålders kvinnor utan att några av dessa faktorer spelar in. Många upplever att de får ett ”fläckigt” utseende. På Klinik Estetik kan vi hjälpa dig att komma tillrätta med problemen genom säkra och effektiva behandlingar.

Olika typer av pigmentförändringar är t.ex.
• Melasma
• Fräknar
• Solfläckar (lentigo)
• Cafe au Lait

Hur ser en pigmentfläck ut?
Pigmentfläckar kan se ut på olika sätt. Vissa har pigmentförändringar som t.ex. fräknar, andra har stora områden av fläckighet (melasma) och vissa kanske bara har några enstaka fläckar. Fläckarna kan ha varierande färg, såsom mörkbrun, brun eller ljus. De kan även vara olika stora och ha olika former. Pigmentförändringar kan finnas överallt på kroppen. Några av de vanligaste ställena är: ansikte, hals/dekolletage, rygg och handryggar.

Rekommenderad behandling:
Med dermapen kan vi effektivt reducera pigmentfläckar i ansiktet samtidigt som du får en jämnare hudyta. Även förstorade porer reduceras vid en Dermapen-behandling.

BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION

BOKA TID

Behanding

PigmentfläckarBOKA TID


KONTAKTA OSS
Telefon: 08-411 30 45 E-post: info@klinikestetik.se Kungsgatan 37, Stockholm

Öppettider
Mån-Fre: Kl.09.00 - 18:00
Lördagar: kl.10:00 - 14:00

NYHETSBREV

FÖLJ OSS

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

© Klinik Estetik AB