Ytliga kärl i ansiktet

De blodkärl vi har i huden är vanligtvis så tunna att de normalt inte syns med blotta ögat. Ibland kan dock kärlen vidgas och bli kraftigare eller brista, vilket gör att de blir mer framträdande och synliga för oss. Framförallt är det vanligt på områden i ansiktet och på kroppen som ofta är exponerade för sol, vind och kyla såsom näsa, kinder samt dekolletage.

Kärlbildningar och rodnader kan även bero på genetiskt betingade faktorer eller på någon form av hudproblem som rosacea eller akne.

Vilka möjligheter finns för att behandla ytliga kärl i ansiktet?
En effektiv behandling för att ta bort ytliga blodkärl är laser- eller IPL-behandling. Då skickas energi ner till blodkärlet som får kärlet att koagulera, för att sedan successivt dra ihop sig utan att den omkringliggande vävnaden påverkas.

Vilken metod som är bäst lämpad för just din hud och de problem du vill behandla får du hjälp med att avgöra hos våra auktoriserade hudterapeuter i samband med den konsultation som alla våra behandlingar inleds med. Vilken utrustning vi använder oss av varierar mellan våra olika kliniker.

I regel krävs en serie av flera behandlingar för att uppnå önskat resultat. I samband med konsultationen får du information om detta av din behandlare.

Rekommenderad behandling:
Laser eller IPL-behandling

BOKA KOSTNADSFRI KONSULTATION

BOKA TID

Behanding

Ytliga kärl i ansiktetBOKA TID


KONTAKTA OSS
Telefon: 08-411 30 45 E-post: info@klinikestetik.se Kungsgatan 37, Stockholm

Öppettider
Mån-Fre: Kl.09.00 - 18:00
Lördagar: kl.10:00 - 14:00

NYHETSBREV

FÖLJ OSS

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

© Klinik Estetik AB