Ta bort dubbelhakan

Ta bort fettet på din haka med Celluform. Olika metoder har används och en ny metod i Sverige är en injektionsbehandling där man injicerar ett medel som löser upp fettceller. På det viset minskar mängden fettvävnad i ett behandlat område.

Erbjudande 8000 kr för två behandlingar ordinarie pris 16000 gäller tom 31 oktober.

Celluform är en icke kirurgiskinjektionsbehandling som riktar in sig på att eliminerar moderata fettansamlingar under hakan samt på kroppen. Behandlingen kan liknas vid en mild fettsugning..Till skillnad från andra injektionsbehandlingar är effekten bestående.

Aktiva ingredienser är Deoxykolsyra(sekundär gallsyra), Fosfatidylkolin(bryter ned fett) Niacinamid(Vitamin B3), carnitin(ökar fettförbränningen), Arnica för att motverka inflammation i vävnaden samt flera aminosyror.

Serumet injiceras i fettvävnaden under huden och tömmer fettcellerna. Celluform innehåller en molekyl som löser upp fettcellerna permanent, tunnar ut fettet så kroppen kan bryta ned det. Inga andra celler än fettceller påverkas av behandlingen.

Vanligast är 1-2 behandlingar för hakan med 6 veckors mellanrum,

Slutresultat ser man efter cirka två månader. Sund kost och träning förbättrar resultatet och det är viktigt att komma ihåg att fettborttagning inte är en bantningsmetod utan en behandling för punktfetma. Drick mer vatten och ät antioxidantrik mat första veckan. Då hjälper du kroppen att göra sig av med det oönskade fettet snabbare.

Riskerna med injektionsbehandling är oerhört små eftersom det aktiva ämnet finns naturligt i kroppen. Allergiska reaktioner är sällsynta. Vanligare biverkningar är lokal svullnad, blåmärken, yrsel, tillfällig domnad i området. Samtliga biverkningar är endast tillfälliga och försvinner inom några dagar upp till två veckor. Det är normalt att vävnaden känns lös och slapp i 2-4 veckor.

Vi kan inte behandla områden under 1-1,5 cm fett (när du nyper området med fettansamlingen skall det vara minst än 1-1,5 cm tjockt.

Kontraindikationer er bl.a: graviditet, ammning, hjärt och kärl sjukdomar, Diabetes, muskulära sjd, problem med lymfdränge etc.

BOKA TID

Behanding

Ta bort dubbelhakanBOKA TID


KONTAKTA OSS
Telefon: 08-411 30 45 E-post: info@klinikestetik.se Kungsgatan 37, Stockholm

Öppettider
Mån-Fre: Kl.09.00 - 18:00
Lördagar: kl.10:00 - 14:00

NYHETSBREV

FÖLJ OSS

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

© Klinik Estetik AB