• Om Klinik Estetik

    Om Klinik Estetik

    Din trygghet i fokus

  • Välkommen till kliniken som inte bara bryr sig om ditt utseende

    Klinik estetik står för medicinsk expertis, hög kvalitet och ett engagemang utöver det vanliga. Hos oss möter du dedikerade specialister inom estetiska behandlingar, medicinsk hudvård, laser och plastikkirurgi med lång erfarenhet inom respektive område. Gemensamt för alla våra medarbetare är den höga kunskapsnivån och framförallt: det helhjärtade engagemanget i varje kund. Vår yttersta drivkraft handlar om att vi vill att människor ska må bra. Både på insidan och utsidan.

    Vi vet att det är lite lättare att känna sig tillfreds med livet när man känner sig nöjd med sitt yttre. Vi vet också hur viktigt det är att känna sig trygg som kund och få ett både professionellt och personligt bemötande. För oss är det viktigaste – bortsett från att du blir 100% nöjd med resultatet – att du känner dig trygg och sedd från första konsultation till återbesök. Välkommen till en högkvalitativ och personlig klinik som bryr sig om sina kunder på riktigt. Inifrån och ut.

Medicinsk expertis

Medicinsk expertis

På Klinik Estetik kan vi garantera ett dedikerat bemötande av erfarna specialister inom plastikkirurgi, medicinsk hudvård och laser. Alla våra medarbetare har hög kompetens, lång erfarenhet och är – givetvis – certifierade. För oss är det avgörande att kunna erbjuda såväl den senaste tekniken som väl beprövade behandlingsmetoder. Vi utbildar och uppdaterar oss kontinuerligt inom respektive område.

Etik & estetik

Etik och estetik

Skönhet är personligt. Vi lyssnar alltid på dina önskemål i första hand men tar också vårt ansvar om vi exempelvis befarar att förväntningar inte är realistiska eller om det finns minsta risk med en behandling utifrån just dina unika förutsättningar.

Engagemang

Engagemang

Vår yttersta drivkraft handlar om att vi vill att människor ska må bra. Både på insidan och utsidan. Det är anledningen till att alla vi, sedan 15 år tillbaka, är kända för att ha ett engagemang utöver det vanliga – i varje kund.

Trygghet

Trygghet

Oavsett vilken behandling du väljer på Klinik Estetik kan du alltid känna dig trygg. Kliniken är certifierad av Rådet för Estetiska Behandlingar i Sverige och medlem i SHR – Sveriges Hudteraputers Riksförbund.

Vår Personal

Nooshin Zakerkish

Nooshin Zakerkish

Ansvarig läkare

Lina-Maria

Lina-Maria

Klinikansvarig / Auktoriserad Hudterapeut

Andreas

Andreas

Certifierad LPG-terapeut

Anna Matveichuk

Anna Matveichuk

Underläkare

Sarah Skyllberg

Sarah Skyllberg

Certifierad hudterapeut & Senior Kosmetisk tatuerare

BOKA TID

Behanding

Om Klinik EstetikBOKA TID


KONTAKTA OSS
Telefon: 08-411 30 45 E-post: info@klinikestetik.se Kungsgatan 37, Stockholm

Öppettider
Mån-Fre: Kl.09.00 - 18:00
Lördagar: kl.10:00 - 14:00

NYHETSBREV

FÖLJ OSS

Följ oss ifall du är nyfiken på vad som händer bakom kulisserna eller om du t.ex. vill vara först med att ta del av våra nyheter och erbjudanden!

© Klinik Estetik AB